Program turneu

Sâmbătă, 10 iunie 2023

9:00 – 10:00 – deschiderea oficială și meciul demonstrativ

10:00 – 17:30 – meciurile de fotbal

*programul turneului este orientativ și poate suferi ușoare modificări cauzate de durata meciurilor.

Informații eveniment

Câștigătorii primesc trofee. Dar atunci când alegi să joci un sport pe care îl iubești și să te implici într-o cauză socială în care crezi, deja ești câștigător!

Data: 10 iunie 2023

Locație: Năstase & Marica Sports Club, Str Cerceluș nr 10, București (în spate la metrou Aurel Vlaicu)

Aflat la a doua ediție, turneul Fotbal pentru Schimbare este o competiție sportivă pentru jucători mini fotbal, amatori, care doresc să se mențină activi și să se bucure din plin de șansa de a practica un sport pe care îl iubesc, totul în timp ce acțiunea lor sprijină tinerii din medii vulnerabile din România în lupta pentru o viață normală

Regulament și informații adiționale

Fotbal pentru schimbare este un turneu de fotbal caritabil, dedicat companiilor, iar toate fondurile strânse în urma turneului au ca scop susținerea tinerilor vulnerabili din programele Asociației The Social Incubator, prin suport în continuarea studiilor, integrarea lor în societate și pe piața muncii.

Componența echipei
O echipă este formată din 5+1 jucători (opțional 2 sau mai multe rezerve). Fiecare echipă își desemnează un căpitan care poate sau nu să facă parte din echipă. Jucătorii pot fi atât bărbați, cât și femei.

Formatul competiției
Competiția se desfășoară sub forma unui tabloul eliminatoriu de 16 de echipe, cu grupe, sferturi, semifinale și finala. Echipele vor fi numerotate de la 1 la 16, iar grupele se vor trage la sorti.
Fiecare echipă va juca minim 3 meciuri (în etapa grupelor).

Ordinea meciurilor
Conform schiței de joc.

Mențiuni importante
Timpul desfășurării unui meci este de 22 de minute. (10 minute / repriza, cu 2 minute pauză între reprize). Între fiecare meci este o pauza de 3 minute.
Echipele se pot încălzi în afara suprafeței de joc, iar pe teren au 3 minute înainte de începerea meciului.
Meciurile vor fi arbitrate de arbitrul.
Organizatorul își rezervă dreptul de a aduce completări și/sau modificări prezentului Regulament, menite să conducă la o mai bună desfășurare a evenimentului, în orice moment, cu înștiințarea jucătorilor și a echipelor.
Jucătorii înțeleg pe deplin riscurile practicării sportului și posibila apariție a accidentărilor și își asumă întreaga responsabilitate pentru starea lor de sănătate. Pe acestă cale, organizatorul le aduce la cunoștință participanților, necesitatea efectuării unui control medical înainte de intrarea în competiție, care să ateste că jucătorul este apt pentru efort fizic. Riscul neefectuării acestui control revine în totalitate jucătorilor. Jucătorii consimt, prin înscrierea lor, că în cazul unui eveniment nedorit apărut în timpul competiției sau a disputării unui meci, nu vor formula nicio plângere sau pretenție împotriva organizatorului.