Program turneu

Sâmbătă, 10 iunie 2023

9:00 – 09:30– deschiderea oficială

11:10 – 11:40 – meciul demonstrativ

09:30 – 17:30 – meciurile de fotbal

*programul turneului este orientativ și poate suferi ușoare modificări cauzate de durata meciurilor.

Informații eveniment

Câștigătorii primesc trofee. Dar atunci când alegi să joci un sport pe care îl iubești și să te implici într-o cauză socială în care crezi, deja ești câștigător!

Data: 10 iunie 2023

Locație: Năstase & Marica Sports Club, Str Cerceluș nr 10, București (în spate la metrou Aurel Vlaicu)

Aflat la a doua ediție, turneul Fotbal pentru Schimbare este o competiție sportivă pentru jucători mini fotbal, amatori, care doresc să se mențină activi și să se bucure din plin de șansa de a practica un sport pe care îl iubesc, totul în timp ce acțiunea lor sprijină tinerii din medii vulnerabile din România în lupta pentru o viață normală

Regulament și informații adiționale

Fotbal pentru Schimbare este un turneu de mini-fotbal caritabil, dedicat companiilor, iar toate fondurile strânse în urma evenimentului au ca scop susținerea tinerilor vulnerabili din programele Asociației The Social Incubator, prin suport în continuarea studiilor, integrarea lor în societate și pe piața muncii.
Turneul face parte din seria de evenimente SPORT FOR GOOD – proiect organizat în parteneriat cu Eurosport & Discorvery Rise și cu susținerea COCA-COLA HBC, Decathlon, DY Nutrition, KPMG.

Regulamentul competiției de fotbal pe teren sintetic Fotbal Pentru Schimbare (denumită în continuare “Competiția”) se aplică tuturor participanților.

1. Competiția se desfășoară prin intermediul aplicației Playerfy, iar participarea este limitată la utilizatorii care au profilurile complete (nume, poză, mail).
2. Competiția se desfășoară pe 3 terenuri sintetice, timp de 5 ore, sâmbăta, 10 iunie 2023.
3. În competiție vor participa 20 echipe, împărțite în 4 grupe de cate 5. După faza grupelor, se vor disputa sferturi, semifinale, finala mica și finala mare.
4. Fiecare echipa va fi compusă din maxim 9 jucători, iar meciurile se vor desfășura în sistemul 5+1, cu schimbări nelimitate.
5. Fiecare echipă își desemnează un căpitan care poate sau nu să facă parte din echipă. Jucătorii pot fi atât bărbați, cât și femei.
5. Durata unei partide este de 2 reprize de câte 10 minute, plus pauza de 2 minute.
6. În Competiție se vă promova fairplay-ul și se vă încuraja o atitudine pozitivă față de fotbal și adversari. Comportamentele agresive sau neadecvate nu sunt tolerate și pot duce la eliminarea din Competiție.
7. În cazul în care un jucător primește 2 cartonașe galbene în timpul unei partide, acesta va fi suspendat pentru următorul meci.
8. În cazul în care un jucător primește un cartonaș roșu direct, acesta va fi suspendat din Competiție.
9. Toate deciziile arbitrale sunt finale și nu se accepta contestări.
10. În faza grupelor, în caz de egalitate de puncte între două sau mai multe echipe, departajarea se va face în funcție de golaveraj, apoi de meciul direct, iar în caz de continuare a egalității se va tine cont de numărul de goluri marcate.
11. În meciurile eliminatorii, în caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, se vor executa penalty-uri, câte 3 de echipă.
12. În Competiție, este permisă doar încălțămintea specifică terenului sintetic. Este interzisă purtarea crampoanelor.
13. Intrările prin alunecare nu sunt permise.
14. Organizatorii Competiției au dreptul de a lua decizii finale în orice situație neprevăzută în acest regulament, menite să conducă la o mai bună desfășurare a evenimentului, în orice moment, cu înștiințarea jucătorilor și a echipelor.
15. Jucătorii înțeleg pe deplin riscurile practicării sportului și posibila apariție a accidentărilor și își asumă întreaga responsabilitate pentru starea lor de sănătate. Pe acestă cale, organizatorul le aduce la cunoștință participanților, necesitatea efectuării unui control medical înainte de intrarea în competiție, care să ateste că jucătorul este apt pentru efort fizic. Riscul neefectuării acestui control revine în totalitate jucătorilor. Jucătorii consimt, prin înscrierea lor, că în cazul unui eveniment nedorit apărut în timpul competiției sau a disputării unui meci, nu vor formula nicio plângere sau pretenție împotriva organizatorului.
15. Participarea la Competiție implică acceptarea prezentului regulament.