Oamenii de bine din lumea financiară se adună anual la Social Financial Trophy pentru a sprijini economia socială. Antreprenoriatul social este un mod de a face business mai aproape de oameni iar antreprenorii soiciali sunt vizionarii care fac lucrurile altfel. Prima condiție ca ei să producă schimbarea în comunitate este stabilitatea financiară.

Până la începerea evenimentului

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

CAUZA COMUNA

Social Financial Trophy, ediția 1

Asociația The Social Incubator și Social Finance Association organizează un turneu de tenis caritabil dedicat pentru implicarea instituțiilor din domeniul financiar-bancar în sprijinirea sectorului economiei sociale și eliminarea barierelor de ordin financiar.
6-8 mai 2022
Pescariu Sports and Spa

DE CE FACEM ASTA

Antreprenoriatul social este un fenomen care poate aduce lumea business-ului mai aproape de oameni, iar antreprenorii sociali sunt vizionari care fac lucrurile 𝑎𝑙𝑡𝑓𝑒𝑙.
Iar pentru că primul pas ca acești antreprenori să aducă schimbarea constă tocmai în stabilitate financiară, Asociația The Social Incubator și Social Finance Association & AFIN organizează un turneu de tenis caritabil dedicat pentru implicarea instituțiilor din domeniul financiar-bancar în sprijinirea sectorului cu impact social.

Asociația The Social Incubator

  Misiunea asociației The Social Incubator este să identifice și implementeze soluții sociale inovatoare și să aducă o schimbare pozitivă și sustenabilă în societate prin oferirea de șanse concrete la o viață independentă și demnă persoanelor aflate în situații de risc din România.

  Scopul principal al organizației este de a-i susține pe tinerii aflați în situații de risc și vulnerabilitate să facă tranziția (în alte condiții foarte dificilă și împânzită cu riscuri) către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența.

  În activitatea desfășurată, am dezvoltat inițiative de antreprenoriat social și am acționat ca un incubator social, prin sprijinirea activă demersurile antreprenorilor sociali în a dezvolta proiecte și programe cu impact real și sustenabil.

  www.asociatiasocialincubator.org

   Social Finance Association/Asociația pentru Finanțare Socială by AFIN IFN S.A. s-a născut cu scopul de a completa pilonul financiar al AFIN cu asistență specializată și know-how în domeniul finanțării sociale. Asociația își propune să susțină întreprinzătorii locali să depășească barierele de ordin financiar, prin educație financiară și consultanță pentru un acces mai facil la finanțare.

   SFA este membru asociat al Federației Europene a Băncilor Etice și Alternative (FEBEA).

    SFA este un partener de încredere al antreprenorilor sociali cărora le oferă un pachet integrat de servicii

     Programe pentru perfecționarea capacităților manageriale și educației financiare

      Finanțarea, cofinanțarea sau co-garantarea produselor și proiectelor financiare destinate sectorului de economie socială

       Acordarea de suport tehnic în vederea facilitării accesului la finanțare pentru întreprinderile din economia socială

        Acordarea de granturi nerambursabile

         Sprijină crearea și capitalizarea de fonduri de investiții sociale (fonduri etice, de inovare socială și fonduri sociale de capital de risc) acționând în calitate de co-investitori

          Lobby și advocacy la nivel local, național și european în domeniul finanțării sociale, a soluțiilor de finanțare adecvate pentru economia socială, pentru stimulente fiscale pentru investitorii sociali.

           Dezvoltarea de parteneriate între actorii economiei clasice și cei din economia socială.

           CE VOM FACE?

            Acest eveniment sportiv caritabil este un demers de a crește gradul de conștientizare în domeniul antreprenoriatului social și al finanțării sociale. Prin implicarea comunității din domeniul financiar-bancar, ne propunem să susținem antreprenorii sociali locali să depășească barierele de ordin financiar și provocările cu care aceștia se confruntă.

            CUM?

             Dezvoltarea de parteneriate între actorii economiei clasice și cei din economia socială.

              Turneul de tenis va reuni peste 100 de persoane, profesioniști din domeniul financiar-bancar și antreprenori sociali locali

               Un program de educație financiară și consultanță pentru antreprenorii sociali, prin acțiuni de voluntariat ale angajaților din instituțiile financiar-bancare

                 Un eveniment online dedicat pentru antreprenoriat social cu impact, pentru susținerea întreprinzătorilor sociali locali să depășească barierele de ordin financiar