Te invităm să fii Jucător pentru Schimbare!

Înscrie-te la turneul Tenis pentru Fapte Bune!

Data: 22-24 septembrie 2023
Nivel: Amator
Locație: Pescariu Sports & Spa, Strada Glodeni 3, București

Aflat la a patra ediție, turneul este o competiție sportivă pentru jucători de tenis amatori caredoresc să se mențină activi și să se bucure de un sport pe care îl iubesc, totul în timp ce acțiunealor sprijină tinerii în situații de risc din România.

Pe cine vei ajuta?

Copiii din centrele de plasament cresc și devin tinerii care la 18 ani trebuie să părăsească sistemulde protecție a copilului. Rămași singuri și expuși la riscuri majore, găsirea unui sprijin în momentultranziției către viața de adult are un impact pozitiv ce le poate schimba destinul.

Transformăm pasiunea ta pentru tenis în fapte bune!

Competiția se va juca pe teren. Victoria va continua în viețile tinerilor ce vor primi șanse realepentru a-și clădi un viitor mai bun.

ÎNSCRIE-TE PE TINE ȘI PARTENERUL TĂU DE FAPTE BUNE LA PROBA DE DUBLU.

Înscrierea include un pachet complet de participare: tricou, prosop, șapcă, mânșete pentruîncheieturi, plasă reutilizabilă, răcoritoare și snacks-uri (batoane proteice, fructe, energizante) petot parcursul competiției. Noi ne ocupăm de mingi, voi doar vă aduceți rachetele și echipamentul!

În plus, pe 20 septembrie sunteți invitati la Players Party, pentru a cunoaște mai bine toatăcomunitatea Campionilor de Fapte Bune!

  Mărime tricou (S, M, L, XL)

  Ai mai participat la turnee de tenis?

  Pentru că ne dorim să ținem legătura cu voi și în Social Media, vă rugăm să ne spuneți unde vă putem găsi. Nu este obligatoriu, dar ne-ar ajuta mult.  Datele partenerului tău de joc:
  Mărime tricou partener (S, M, L, XL)

  Pentru că ne dorim să ținem legătura cu voi și în Social Media, vă rugăm să ne spuneți unde vă putem găsi. Nu este obligatoriu, dar ne-ar ajuta mult.