Ediția 2019

Sportul ne învață că totul este posibil, atunci când există dorință, muncă, perseverență, comunicare și disciplină. Asta am învățat și din prima ediție a turneului Tenis Pentru Fapte Bune, desfășurată în perioada 21-22 septembrie 2019 la Pescariu Sports & Spa.

Noi ne-am unit forțele pentru a crea cadrul ideal prin care pasiunea pentru sport poate genera o schimbare în bine la nivel de comunitate, prin puterea oamenilor ce aleg să se implice activ .

De ce Tenis Pentru Fapte Bune?

„După ce am citit statisticile sumbre despre faptul că România este pe locul întâi în topurile traficului de persoane și am aflat că majoritatea persoanelor vin din acest mediu defavorizat, sunt copii care părăsesc orfelinatele, m-am întristat foarte tare și am spus ‘ok, eu îmi doresc ca, mai departe, contribuția mea față de societate să fie aici și să facă o diferență‘”, declara în 2019, Cristina Nedelcu – coordonatoarea proiectului.

Care au fost obiectivele în 2019? 

„Ceea ce ne propunem prin acest turneu este să creştem nivelul de conştientizare al publicului larg asupra problemelor sociale cu care se confruntă tinerii instituţionalizaţi din România şi să creăm un cadru concret prin care comunitatea să se poată implica direct ȋn susţinerea lor. Avem convingerea că Tenis pentru Fapte Bune va avea un impact semnificativ în viețile tinerilor vulnerabili.”, a declarat Adriana Preda, Director Executiv al Asociației The Social Incubator, înaintea primei ediții din 2019.

Astăzi, ne bucurăm enorm să spunem că obiectivele au fost atinse!

Cum am reușit să le atingem?

Totul a fost posibil cu sprijinul oamenilor minunați ce au spus DA! Vreau să mă implic!

În 2019 am avut 2 zile de turneu, 10 ambasadori, zeci de ore de joc, sute de mingi de tenis, mii de zâmbete – așa a arătat prima ediție a turneului de Tenis pentru Fapte Bune.

„A fost tenis cu zâmbetul pe buze. Este o investiție pe două dimensiuni, și pentru tinerii care vor fi ajutați, dar și prin faptul că există oameni care vor să facă sportul ăsta din ce în ce mai mult” așa a deschis prima ediție Cornel Ilie, solistul trupei Vunk și un mare amator de tenis, ce a deschis ediția din 2019 cu un meci demonstrativ alături de Gabriela Ruse.

Cum s-au folosit fondurile strânse?

Toate fondurile strânse, au fost direcționate către susținerea programului principal al Asociației The Social Incubator, ce își propune prin acțiuni directe și constante, să sprijine mii de tineri din sistemul de protecție a copilului, care au beneficiat în 2019 de:

Sesiuni de consiliere vocațională

Sesiuni de consiliere psihologică

Tineri consiliați

Ateliere

Vizite exploratorii

Parteneri 2019

Reușitele sunt mai mult decât cifre, sunt o schimbare reală în bine în viețile a sute de tineri vulnerabili din România. Nu am fi reușit fără voi!

Parteneri strategici

Partener institutional

Sponsori

Susținători

Ambasadori

Ana Maria Popescu (Brânză)

Campioană olimpică la scrimă
Ana Maria Popescu (Brânză)

Ana Bogdan 

Jucătoare profesionistă de tenis
Ana Bogdan - Jucătoare profesionistă de tenis

Alexandra Cadanțu

Jucătoare profesionistă de tenis
Alexandra Cadanțu - Jucătoare profesionistă de tenis

Dana Nălbaru

Artist  
Dana Nălbaru - Artist

Dragoș Bucur

Actor 
Dragoș Bucur - Actor

Irina Begu

Jucătoare profesionistă de tenis
Irina Begu - Jucătoare profesionistă de tenis

Mihaela Buzărnescu

Jucătoare profesionistă de tenis
Mihaela Buzărnescu - Jucătoare profesionistă de tenis

Monica Roșu

Dublă Campioană Olimpică la Gimnastică
Monica Roșu - Dublă Campioană Olimpică la Gimnastică

Randi

Artist
Randi - Artist

Roxana Ciuhulescu

Jurnalist 
Roxana Ciuhulescu - Jurnalist

Meci demonstrativ

Gabriela Ruse

Jucătoare profesionistă de tenis

Gabriela Ruse - Jucătoare profesionistă de tenis

Cornel Ilie (Vunk)

Artist
Cornel Ilie (Vunk) - Artist

Galerie foto

21 septembrie 2019

cocktail

22 septembrie 2019

Aparitii media

Fapte bune ridicate la fileu. Sute de oameni au jucat tenis pentru tinerii care încep o nouă viață după ce părăsesc centrele de plasament

A fost competiție de fapte bune sâmbătă, în Capitală, la un turneu de tenis. O asociație cu inimă mare a adunat pasionații acestui sport în arenă și a donat banii strânși pentru copiii din centrele de plasament care încearcă să înceapă o viață nouă. Fiecare participant a împlinit o dorință.

VIDEO | Tenis pentru fapte bune. Turneul care ajută tinerii defavorizaţi din România

Pe 21 si 22 septembrie are loc turneul Tenis pentru Fapte Bune, un eveniment sportiv cu impact social ce susţine tinerii defavorizaţi din România, organizat de Asociatia The Social Incubator alaturi de Pescariu Sports & Spa.

Tenis în ajutorul celor defavorizaţi

Asociaţia The Social Incubator organizează turneul Tenis pentru Fapte Bune, care susţine cauza tinerilor instituţionalizaţi din România, în special a celor care părăsesc sistemul de protecție a copilului.

EDIȚIA 2021

După un an de pauză, în 2021 avem planuri și mai mari! Ne-am propus ca ediția 2 din turneul Tenis Pentru Fapte Bune să ajungă la cât mai mulți oameni pasionați de sport și fapte bune și implicarea lor să ajute și mai mulți tineri instituționalizați, pe care vrem să îi susținem prin programele Asociației The Social Incubator.

Și tu poți fi parte din povestea de succes!
Joacă tenis pentru fapte bune, înscrie-te la ediția 2 din 24-26 septembrie 2021 și fii parte din mișcarea spre bine!