Te invităm să fii Jucător pentru Schimbare!

Înscrie-te la turneul Tenis pentru Fapte Bune!

Data: 22-24 septembrie 2023
Nivel: Amator
Locație: Pescariu Sports & Spa, Strada Glodeni 3, București

Aflat la a patra ediție, turneul este o competiție sportivă pentru jucători de tenis amatori caredoresc să se mențină activi și să se bucure de un sport pe care îl iubesc, totul în timp ce acțiunealor sprijină tinerii în situații de risc din România.

Pe cine vei ajuta?

Copiii din centrele de plasament cresc și devin tinerii care la 18 ani trebuie să părăsească sistemulde protecție a copilului. Rămași singuri și expuși la riscuri majore, găsirea unui sprijin în momentultranziției către viața de adult are un impact pozitiv ce le poate schimba destinul.

Transformăm pasiunea ta pentru tenis în fapte bune!

Competiția se va juca pe teren. Victoria va continua în viețile tinerilor ce vor primi șanse realepentru a-și clădi un viitor mai bun.

ÎNSCRIE-TE LA PROBA DE SIMPLU

Înscrierea include un pachet complet de participare: tricou, prosop, șapcă, mânșete pentruîncheieturi, plasă reutilizabilă, răcoritoare și snacks-uri (batoane proteice, fructe, energizante) petot parcursul competiției. Noi ne ocupăm de mingi, tu doar să te asiguri că aduci racheta șiechipamentul tău!

În plus, pe 20 septembrie ești invitat la Players Party, pentru a cunoaște mai bine toatăcomunitatea Campionilor de Fapte Bune!

  Masculin / Feminin

  Mărime tricou (S, M, L, XL)

  Ai mai participat la turnee de tenis?

  Pentru că ne dorim să ținem legătura cu tine și în Social Media, te rugăm să ne spui unde te putem găsi. Nu este obligatoriu, dar ne-ar ajuta mult.
  Vă informăm ca Asociația The Social Incubator (ATSI) va prelucra datele dvs. cu caracter personal pe care ni le furnizați în mod direct sau ca rezultat din interacțiunea pe care o aveți cu ATSI sau prin intermediul programelor ATSI in scopul asigurării participării dvs., derulării acelor activități/programe si comunicării. Anumite date solicitate de ATSI sunt necesare tocmai pentru a asigura participarea dvs. la activitățile/programele ATSI. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor de către ATSI sau drepturile de care beneficiați potrivit legii, va încurajăm sa citiți Politica noastră de confidențialitate, Termeni și Condiții și Cum îți prelucrăm datele - disponibile aici.
  DA