FORMULAR DE PARTICIPARE – PROBA DE SIMPLU

  Fiecare înscriere susține tinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului din România, ajutându-i să acceseze resursele de care au nevoie pentru a-și construi un viitor mai bun și independent.

Ce te așteaptă la ediția 2024?

Competiție de tenis memorabilă și plină de energie.

Oportunitatea de a cunoaște și juca alături de campioni ai sportului și personalități cunoscute.

Participanți pasionați de sport și de fapte bune, ca și tine!

 Suntem nerăbdători să ne întâlnim pe arena faptelor bune!





    Masculin / Feminin

    Mărime tricou (S, M, L, XL)

    Ai mai participat la turnee de tenis?

    Pentru că ne dorim să ținem legătura cu tine și în Social Media, te rugăm să ne spui unde te putem găsi. Nu este obligatoriu, dar ne-ar ajuta mult.



    Vă informăm ca Asociația The Social Incubator (ATSI) va prelucra datele dvs. cu caracter personal pe care ni le furnizați în mod direct sau ca rezultat din interacțiunea pe care o aveți cu ATSI sau prin intermediul programelor ATSI in scopul asigurării participării dvs., derulării acelor activități/programe si comunicării. Anumite date solicitate de ATSI sunt necesare tocmai pentru a asigura participarea dvs. la activitățile/programele ATSI. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor de către ATSI sau drepturile de care beneficiați potrivit legii, va încurajăm sa citiți Politica noastră de confidențialitate, Termeni și Condiții și Cum îți prelucrăm datele - disponibile aici.
    DA