FORMULAR DE PARTICIPARE – PROBA DE SIMPLU

Înscrierea include un pachet complet de participare: tricou, prosop, șapcă, mânșete pentru încheieturi, plasă reutilizabilă, plus răcoritoare și snacks-uri (batoane proteice, fructe, energizante) pentru a te menține în formă pe tot parcursul competiției. Noi ne ocupăm de mingi, tu doar să te asiguri că aduci racheta și echipamentul tău!

În plus, vei fi invitat va Players Party, pe 20 septembrie, pentru a socializa și pentru a ne cunoaște mai bine înainte de intra pe terenul schimbării!

  Masculin / Feminin

  Mărime tricou (S, M, L, XL)

  Ai mai participat la turnee de tenis?

  Pentru că ne dorim să ținem legătura cu tine și în Social Media, te rugăm să ne spui unde te putem găsi. Nu este obligatoriu, dar ne-ar ajuta mult.  Vă informăm ca Asociația The Social Incubator (ATSI) va prelucra datele dvs. cu caracter personal pe care ni le furnizați în mod direct sau ca rezultat din interacțiunea pe care o aveți cu ATSI sau prin intermediul programelor ATSI in scopul asigurării participării dvs., derulării acelor activități/programe si comunicării. Anumite date solicitate de ATSI sunt necesare tocmai pentru a asigura participarea dvs. la activitățile/programele ATSI. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor de către ATSI sau drepturile de care beneficiați potrivit legii, va încurajăm sa citiți Politica noastră de confidențialitate, Termeni și Condiții și Cum îți prelucrăm datele - disponibile aici.
  DA