Povești de succes

RALUCA - 21 DE ANI

Asociația i-a facilitat angajarea la restaurantul Simbio din București încă din 2015. Și-a început activitatea pe poziția de ajutor de ospătar, iar acum coordonează organizarea celor mai importante evenimente.

Datorită meditațiilor pe care
le-a făcut cu voluntarii noștri, Raluca a promovat examenul de bacalaureat și urmează să se înscrie la facultate.

ADRIAN - 17 ANI

Este elev în clasa a 12-a la o școală profesională din Câmpina, la profilul „tâmplărie”.

Își dorește foarte mult să promoveze o facultate care să-i permită să devină inginer în industria lemnului.

În prezent, Adrian este ucenic la compania Gonzales Mecanică de Precizie, unde s-a integrat excelent și plănuiește să rămână cât mai mult timp.

DANIEL - 17 ANI

Daniel este elev în primul an la un liceu din București. Atunci când a terminat școala generală, nu își dorea deloc să-și continue studiile, însă anul acesta a decis să se înscrie totuși la un liceu cu profil real. Acum îi place atât de mult acest domeniu încât, pe viitor, își propune să meargă la facultate și să devină inginer, exact așa cum visa atunci când era copil.

GELU - 21 DE ANI

A terminat 12 clase la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, iar acum învață pentru a-și da bacalaureatul și pentru a intra la facultate.

Este pasionat de trucuri de magie și, din 2015, lucrează la un restaurant de lux din București.

Recent, Gelu a fost promovat pe poziția de șef de sală și coordonează atât activitatea restaurantului, cât și echipa.

FLORIN - 20 DE ANI

Urmează cursurile Facultății de Agricultură din cadrul Universității de Agronomie.

Pe parcursul ședințelor de consiliere vocațională, și-a descoperit talentul muzical,  pe care a început să-l fructifice pe cont propriu, primind chiar o chitară la care învață să cânte.

În prezent, Florin este angajat la un retailer vestimentar pe poziția de lucrător comercial și își dorește să avanseze către un rol de conducere.

ADRIAN - 19 ANI

Adrian este elev în ultimul an la un liceu din Ploiești și a lucrat extrem de mult la dezvoltarea lui, urmând chiar cursuri specializate în acest sens. Primii pași în parcursul profesional i-a făcut la o companie cu profil mecanic, unde i-a plăcut atât de mult încât a decis să se specializeze în inginerie. Astăzi, cel mai mare vis al lui este să termine o facultate care să-i permită să urmeze această cale.

PETRUŢA - 27 DE ANI

Petruța este o tânără extrem de determinată, care reușește în tot ceea ce-și propune, fără excepție. A investit foarte mult în dezvoltarea ei personală și profesională, lucru care a ajutat-o să ajungă, anul acesta, pe o poziție de management. Astăzi, gestionează propria cafenea, urmând în paralel cursuri de antreprenoriat. În timpul liber, hobby-ul ei principal rămâne muzica, pe care o interpretează ori de câte ori are ocazia.

VICTORIA - 21 DE ANI

Victoria este studentă la Universitatea Națională de Arte din București, fiind pasionată de – și foarte talentată la – desen. A coordonat deja o echipă proprie, pe care a și adus-o la un nivel ridicat de performanță. În prezent lucrează la o cafenea, fiind foarte atrasă de ideea de a deveni barista. Totodată, este una dintre voluntarele dedicate ale asociației, implicându-se cu tot sufletul în cât mai multe proiecte.

IONUŢ - 20 DE ANI

Ionuț lucrează în vânzări și visează ca, în viitorul apropiat,
să-și deschidă propria afacere de reparații de telefoane și alte electronice. Este extrem de pasionat de domeniul telecomunicațiilor, acumulând deja experiență în cadrul a câteva companii importante din domeniu. În prezent, se pregătește pentru examenul de bacalaureat și, atunci când timpul îi permite, se ocupă și de hobby-ul lui, fotografia.

CLAUDIAN - 20 DE ANI

Este unul dintre tinerii cu care asociația lucrează în Constanța și care, în ultimul an, s-a implicat cu multă determinare în procesul de consiliere individuală. Susținerea pe care a primit-o în pregătirea pentru bacalaureat l-a ajutat să promoveze examenul și l-a încurajat să viseze să-și continue studiile în domeniul ingineriei. Astfel, în vară a fost admis la Academia Navală din Constanța, în cadrul Facultății de Electromecanică.