Informații eveniment

Data: 6-8 mai 2022

Locație: Pescariu Sports & Spa

Vineri ora: 17:00- 20:00

Sambata ora: 10:00- 19:00

Duminica ora: 10:00- 19:00

*In program pot aparea modificari

Regulament și informații adiționale

 1. Tablou eliminatoriu format din 24 de echipe.
 2. Echipa este formată din minim 2 jucători, maxim 4 jucători.
 3. Fiecare întâlnire a echipelor constă în 3 meciuri, 2 de simplu si un meci de dublu.
 4. Un meci constă într-un set cu tiebreak la 6-6.
 5. Finala mare va fi arbitrată în scaun.
 6. Înscrierile se fac până în data de 04.05.2022
 7. Regulamentul de desfăşurare al jocului este disponibil aici.
 8. Organizatorii asigură participanților: apă și băuturi răcoritoare, susținătoare de efort (batoane proteice, fructe, energizante), mingi de joc
 9. Participanții își vor asigura rachetele și echipamentul
 10. Meciurile vor fi arbitrate de către organizatori.

  Noi, Asociația The Social Incubator împreună cu Social Finance Association & AFIN și sub atenta supraveghere a lui Bogdan Merfea, organizăm un turneu de tenis caritabil al instituțiilor din domeniul financiar-bancar dedicat sprijinirii economiei sociale.   

  Antreprenoriatul social este un fenomen care poate aduce lumea business-ului mai aproape de oameni, iar antreprenorii sociali sunt vizionari care fac lucrurile altfel. 

  Misiunea Asociației The Social Incubator este să identifice și implementeze soluții sociale inovatoare și să aducă o schimbare pozitivă și sustenabilă în societate prin oferirea de șanse concrete la o viață independentă și demnă persoanelor aflate în situații de risc din România.

  În activitatea desfășurată, am dezvoltat inițiative de antreprenoriat social și am acționat ca un incubator social, prin sprijinirea activă a demersurilor antreprenorilor sociali în a dezvolta proiecte și programe cu impact real și sustenabil.

  Social Finance Association / Asociația pentru Finanțare Socială by AFIN IFN SA completează pilonul financiar al AFIN cu asistență specializată și know-how în domeniul  finanțării sociale. Asociația susține întreprinzătorii să își depășească barierele de ordin financiar, prin consultanță, educație financiară și un acces mai facil la finanțare.

   

  SFA este membru asociat al Federației Europene a Băncilor Etice și Alternative (FEBEA).