Program eveniment
Vineri, 24 septembrie
18:00 – 21:00 Probe dublu
21:00 – 00:00 Eveniment de deschidere – Cocktail Party
Sambata, 25 septembrie
Duminica, 26 septembrie
*agenda evenimentului poate suferi ușoare modificări cauzate de durata meciurilor.
Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor regulilor pentru diminuarea riscului de infectare cu virusul COVID 19, iar pentru acces trebuie prezentată dovada vaccinării sau testării conform reglementărilor în vigoare.
Descarcă Certificatul Verde COVID de aici: https://certificat-covid.gov.
În locație va fi disponibilă testarea rapidă, de tip antigen, cu recoltare din salivă și rezultat în câteva minute. Testarea va fi efectuată de partenerul nostru Regina Maria, care va elibera rezultatul certificat conform legii. Testarea este GRATUITĂ.
Informații eveniment
Câștigătorii primesc trofee. Dar atunci când alegi să joci un sport pe care îl iubești și să te implici într-o cauză socială în care crezi, deja ești câștigător!
Aflat la a doua ediție, turneul Tenis Pentru Fapte Bune este o competiție sportivă pentru jucători de tenis amatori care doresc să se mențină activi și să se bucure din plin de șansa de a practica un sport pe care îl iubesc, totul în timp ce acțiunea lor sprijină tinerii din medii vulnerabile din România în lupta pentru o viață normală.
Regulament și informații adiționale
- Toate fondurile strânse în urma turneului au ca scop susținerea tinerilor vulnerabili din programele Asociației The Social Incubator, prin suport în continuarea studiilor, integrarea lor în societate și pe piața muncii.
- Regulamentul de desfăşurare al jocului este disponibil aici.
- Organizatorii asigură participanților: apă și băuturi răcoritoare, susținătoare de efort (batoane proteice, fructe, energizante), mingi de joc.
- Participanții își vor asigura rachetele și echipamentul.
- Meciurile vor fi arbitrate de către organizatori.
Proiectul Tenis pentru Fapte Bune este inițiat de către Asociația The Social Incubator și coordonat de Cristina Simona Nedelcu – Multiplă Campioană Mondială la Gimnastică și expertă în management sportiv.
Statisticile ne spun că:
Peste 3.500 de tineri părăsesc anual sistemul de protecție, nepregătiți pentru o viață independentă, sunt marginalizați de către societate și expuși unei game extinse de riscuri. Ca efect al lipsei de integrare, mulți dintre ei rămân pe străzi şi chiar devin victime ale traficului de persoane sau de droguri.
Doar 1 din 40 de tineri care părăsesc sistemul de protecție se angajează legal. România ocupă astfel locul fruntaş în Uniunea Europeană în ceea ce privește victimele traficului de persoane.
Prin sport, vrem să transmitem mai departe mesajul miilor de tineri instituționalizați din România, ce au mare nevoie de sprijin în etapa trecerii către viața pe cont propriu.