Ambasadori

Ana Maria Brânză  –  Campioană olimpică la scrimă

A fost vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing, campioană olimpică pe echipe la ediție din 2016 de la Rio de Janeiro, de două ori campioană mondială pe echipe (2010, 2011) și de șapte ori campioană europeană (2013 la individual și 2006, 2008, 2009, 2011, 2014 și 2015 pe echipe). A câștigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondială și a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–20082008–2009, și 2012–13, egalând recordul deținut de franțuzoaica Laura Flessel-Colovic.

 

 Ana Bogdan – Jucătoare profesionistă de tenis

EJucătoare profesionistă de tenis, clasată actualmente pe locul 60/WTA.

Ȋn 2016, la Brasil Tennis Cup 2016⁠, a obținut una dintre cele mai mari victorii ale carierei sale, învingând-o pe fosta număr unu mondial Jelena Janković. La US Open, a ajuns pe tabloul principal, după ce a câștigat trei meciuri în calificări, în ultimele două reușind să revină în setul decisiv.

Ȋn 2017 s-a calificat în premieră pe tabloul principal de simplu al turneului Australian Open iar ȋn 2018 a avansat în clasamenul WTA pe locul 65 după ce a ajuns consecutiv în semifinalele de la Monterrey (Mexic) și Bogota (Columbia).

 Alexandra Cadanţu – Jucătoare profesionistă de tenis

Jucătoare de tenis profesionistă din România cu 9 tilturi de simplu și 10 titluri de dublu in carieră. Este antrenată de Emil Negoiță din martie 2015. Ocupă poziția 172 în clasamentul WTA la simplu și 119 la dublu (iunie 2017).

În octombrie 2013 a reușit să ajungă în semifinala turneului feminin WTA de la Poitiers, Franța.

În 2014 câștigă alături de Elena Bogdan proba de dublu a turneului WTA BRD Bucharest Open.

În 2015 joacă trei finale ITF la simplu – în Chiasso, Bucha și Galați obținând titlul celui din urmă. De asemenea câștigă 2 titluri de dublu: în Equeurdreville alături de Lesley Kerkhove și Joue-Les-Tour alături de Cristina Dinu.

În 2016 ajunge în finala de dublu la BRD Bucharest Open alături de Katarzyna Piter iar ȋn 2017 ȋn finala WTA Bol Croatia.

 Dana Nălbaru – Cântăreaţă & Compozitoare

Dana Nălbaru este cunoscută căntăreată și compozitoare, care ȋn anii  2000 – 2003 s-a bucurat de o mare apreciere a publicului, că solistă a formației HI-Q.  În 2000, Dana a debutat ca prezentatoare TV în cadrul emisiunii Trupă de pe 2, difuzată de TVR 2. La scurt timp după aceea, a lansat la Antena 1 emisiunea ‘Totul va fi bine’ alături de colegii din trupă. În 2003 ȋsi lansa cariera solo, ȋn timp ce incă mai găzduia  alte spectacole de televiziune.

În anul 2015, artista a lansat primul său album de cântece pentru copii, „Bucurii pentru Copii”. Iar ȋn anii 2016 – 2017, a lansat trei aplicații cu muzică și povești pentru copii: „Somn lin”, „Bucurii pentru copii – povesti”, „Bucurii pentru copii – Iarna” și succesul mare la publicul de părinți și copii i-a adus la începutul anului 2019 trofeul Liderul anului 2018 în muzică pentru copii, la Gala Itsy Bitsy.

 Ȋn anul 2018 Dana Nalbaru decide să revină ȋn față publicului și ȋn mod direct, nu doar prin muzică ei și ȋncepe campania „Redescopera iubirea”. Campania include întâlniri cu publicul, unde Dana împărtășește celor prezenți experiențe din viață ei, dar și melodii noi, compuse și interpretate de ea, pentru adulți de orice vârstă. Ea a produs deja 4 dintre aceste melodii la Londra și este acum dedicată producției clipurilor. Dana Nalbaru a susținut în toți acești ani numeroase campanii umanitare..

 Irina Begu – Jucătoare profesionistă de tenis

“Ȋn viață, indiferent de domeniu, trebuie să-ți stabilești un țel foarte înalt. Apoi, trebuie să crezi și să-l urmărești cu tenacitate”

 Irina a strălucit încă de mică. Își învingea pe bandă rulantă aproape toate adversarele, cucerea trofee atât pe plan național, cât și internațional. În perioada junioratului a reușit să ajungă până pe a 14-a poziție în ierarhia mondială și să se contureze într-o nouă stea a tenisului feminin din România. Iar așteptările nu au fost în zadar. A urcat treptat în clasamentul mondial și al senioarelor. A câștigat turnee de 10.000 de dolari, apoi a făcut trecerea către competițiile cu puncte și bani mai mulți puși în joc, iar pasul către circuitul WTA a fost făcut cu mare success: în anul 2011, Asociația Profesionistă a Jucătoarelor de Tenis a desemnat-o pe Irina-Camelia Begu cu distincţia ‘Newcomer Of The Year’. În prezent, ocupă locul 41 WTA, fiind a două româncă în ierarhia mondială. A câștigat turneele WTA de la Tașkent (2012), Seul (2015), Florianopolis (2016), București (2017). Cea mai bună poziție ocupată la simplu în clasamentul mondial este locul 22, atins în august 2016, iar la dublu locul 22 în 1 octombrie 2018.

 Monica Roșu – Dublă Campioană Olimpică la Gimnastică Artistică

Monica a început gimnastica la vârsta de patru ani și s-a antrenat în primii ani la CSS Bacău.  A fost selecționată în echipa națională de junioare, părăsindu-și familia pentru a se antrena la Onești, la vremea respectivă orașul fiind centrul de antrenament pentru junioare. Primul turneu de gimnastică la care a participat a fost cel de la Charleroi (Belgia) – unul din turneele internaționale cele mai importante pentru junioare – la începutul anului 2000. Hotărâtă să își îmbunătățească performanțele, Monica a concurat în 2001 în Olanda și Slovacia. O foarte bună acrobată, a reușit să își îmbunătățească foarte mult execuțiile la sărituri și sol, fiind mutată la Deva, centrul național de antrenament. În anul 2002 a făcut parte din echipa României la Campionatele Europene pentru Juniori, unde a câștigat medaliile de bronz la sărituri și sol. Momentul de vârf al carierei sale l-au constituit Jocurile Olimpice de vară din 2004 (Atena). A făcut parte din echipa României care a reușit să își apere titlul olimpic, la o diferență de aproape un punct față de următoarea clasată. Monica a fost cea mai puternică concurentă la sărituri, reușind să câștige medalia de aur în finalele pe aparate, la o diferență de aproape două zecimi față de ocupanta locului doi, având cele mai dificile sărituri din competiție. A participat și la Campionatele Europene de Gimnastică din 2004 (Amsterdam) unde a câștigat medalia de aur la sărituri.

 Randi – Cântăreţ, compozitor şi producător

Randi este unul dintre artiștii care conturează vitorul muzicii românești atât prin piesele sale, cât și prin piesele compuse pentru alți artiști. Piesele compuse de el pentru artiști precum Delia, Loredana, Jo, Corina sau Pitbull ajung constant în topuri atât pe radio și TV, cât și în online, pe YouTube. Prin muzica sa a ajuns la milioane de oameni, atât în calitate de solist Morandi cât și prin piesele lui solo.

Artistul a atins culmile celebrității alături de Marius Moga cu trupa Morandi, fiind unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească.

Randi a câștigat numeroase premii pe parcursul carierei solo, precum Viral Music Video by IceeFest & Cat Music („Prietena ta”), Best YouTube @MediaMusic Awards (Ochii ăia verzi) sau Premiul pentru excelență în muzică (Romanian Fashion Awards 2017).

Mihaela Buzărnescu   –  Jucătoare profesionistă de tenis

Mihaela Buzărnescu este o jucătoare de tenis profesionistă din România.

Mihaela Buzarnescu, locul 58 WTA ( 22 Iulie 2019), este  una dintre sportivele cu cea mai rapida ascensiune, reusind sa castige 48 de meciuri in circuitul WTA in anul 2018 si cea mai buna performanta din cariera, locul 20 in circuitul mondial. Sportiva a  fost învinsă de Simona Halep în turul doi la Wimbledon, fiind singura jucătoare ce a câștigat un set împotriva Simonei. Mihaela joaca pentru echipa nationala a Romaniei si este implicata in numeroase actiuni de caritate.  

 

 Roxana Ciuhulescu – Jurnalist & om de televiziune

A fost timp de şase ani prezentatoare a emisiunii ProMotor. La salonul Auto din Detroit și-a facut debutul și în jurnalistică, transmițând corespondențe pentru revista ProMotor. De când prezintă ProMotor-ul , Roxana a colindat aproape 20 de saloane auto din toată lumea, două saloane de iahturi, a participat de trei ori în Campionatul Național de Raliuri, alături de George Grigorescu și de două ori la Campionatul de off-road. Pe lângă participările la competiţii de raliu, motociclism, atletism și karting, Roxana are permis de motociclete, licențe de pilot și de co-pilot de raliuri și se poate laudă că a condus peste 1.000 de masini, multe motociclete, karturi și atv-uri. Are brevet de scafandru și-l va avea si pe cel de pilot de elicoptere.

“Modelată de rigorile sportului de echipa, am avut şansa de a ȋmpleti profesia cu pasiunea. Mă mândresc cu performanţele sportive, dar şi cu realizări profesionale constante şi de nivel ȋnalt. Cariera ȋn jurnalism/media de peste 15 ani m-a apropiat şi mai tare de pasiunea numită automobilism şi de visul de a zbura. Aşa că nu voi fi un om obisnuit, pentru că am dreptul să fiu extraordinar.”