Despre turneu

Ajuns la a patra ediție, Fotbal pentru Schimbare este mult mai mult decât un simplu turneu de fotbal. Este o competiție care aduce împreună oameni cu inimi mari și cu un scop comun: de a aduce schimbarea în viețile tinerilor vulnerabili din România.

Fotbal pentru Schimbare este un turneu de mini-fotbal caritabil, dedicat companiilor. Toate fondurile strânse în cadrul acestui turneu caritabil sunt direcționate către programele Asociației The Social Incubator, care oferă sprijin în continuarea studiilor, integrarea în societate și pe piața muncii pentru tinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului.

Prin intermediul sportului, ne propunem să transmitem mesajul solidarității și speranței către miile de tineri instituționalizați din România, care se confruntă cu provocări majore în tranziția lor spre viața de adult. Fiecare pas pe terenul de fotbal este un pas înainte pentru acești tineri, cărora le oferim sprijinul și încurajarea de care au nevoie pentru a-și construi un viitor mai bun.

De ce să te înscrii alături de compania ta?

Participând alături de compania ta la FOTBAL pentru SCHIMBARE, devii parte dintr-o mișcare spre bine care aduce o schimbare reală în comunitatea noastră. Fiecare companie ce își aduce în teren echipa de mini-fotbal contribuie la sprijinirea tinerilor care părăsesc sistemul de protecție a copilului din România, ajutându-i să aibă șansa la un viitor mai bun.

Ce trebuie să știi

Câștigătorii primesc trofee. Dar atunci când alegi să joci un sport pe care îl iubești și să te implici într-o cauză socială în care crezi, deja ești câștigător!

Data: 18 mai 2024

Locație: Năstase & Marica Sports Club, Str Cerceluș nr 10, București (în spate la metrou Aurel Vlaicu)

Participanții la turneu nu doar concurează pentru trofee, ci și pentru o cauză nobilă. Înainte de a intra pe teren, amintiți-vă că fiecare pas pe care îl faceți aduce un zâmbet pe chipul unui tânăr care se luptă să-și găsească locul în lume. Prin participarea voastră, schimbarea devine realitate și speranța devine o certitudine.

Program

Sâmbătă, 18 mai 2024

9:00 – 09:30– deschiderea oficială

11:10 – 11:40 – meciul demonstrativ

09:30 – 17:30 – meciurile de fotbal

 

*programul turneului este orientativ și poate suferi ușoare modificări cauzate de durata meciurilor.

Regulament

Fotbal pentru Schimbare este un turneu de mini-fotbal caritabil, dedicat companiilor, cu scopul de a susține tinerii din medii vulnerabile din România.
Regulamentul de desfășurare al jocului este disponibil aici.
Organizatorii asigură participanților apă și băuturi răcoritoare, susținătoare de efort (batoane proteice, fructe, energizante) și mingi de joc.
Vârsta minimă a jucătorilor la turneu este de 21 de ani.
Regulamentul competiției se aplică tuturor participanților.